Målare Alingsås

Sjöviks Måleri & Puts – målare Alingsås

VI GER DIG

Erfarenhet

Söker du en målare i Alingsås, i så fall har du kommit helt rätt! Vi har varit med om det mesta, därför kan du lita på oss och ett fantastiskt resultat. Vi är dedikerade att ge er en skräddarsydd lösning som uppfyller alla era behov och förväntningar.

Kundnöjdhet

Det här med nöjda kunder är A och O för oss här på Sjöviks Måleri & Puts. Därför jobbar vi nära dig för att göra ett jobb vars slutresultat matchar dig och dina visioner. Vi håller vad vi lovar och vår devis är: ”önska till någon annan det som du önskar till dig själv”.

Kvalitet

Våra affärsmål siktar mot kvalitet och samarbete med människor som värdesätter ordet som ett avtal. Kvalitet genomsyrar allt vi gör, från arbetsmetoder till val av material. Vi är stolta över att få vara den firma som hjälper dig med ditt nästa projekt!

VÅRA TJÄNSTER

Målare Alingsås

Våra tjänster är fyllda med kärlek och empati, från första handtaget till det färdiga resultatet. Oavsett om det handlar om dekorativ målning eller gammaldags behandling av putsade ytor, fasadmålning eller bredspackling av väggar. Vi finns i Sjövik, en bit utanför Göteborg och Kungälv, och tar oss an uppdrag både här och i omnejderna.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Lindåsvägen 6, 443 45 Sjövik

Ring oss

073-748 13 44

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär